VÄLKOMMEN TILL

BISTRO MATFORS AB


Bar Sundsvall

Välkommen till oss på Bistro Matfors – en restaurang och bar som finns för dig som befinner dig i Sundsvall eller dess omnejd. Vi vänder oss till dig som är intresserad av vår lunch, bar eller det som vi erbjuder som À la carte. Vårt mål är att alla gäster ska kunna få en trevlig upplevelse när de besöker vår bar, och därför arbetar vi alltid med att förbättra den service som vi ger.

Vi riktar oss till dig som befinner dig i eller i närheten av bland annat Sundsvall som är ute efter välsmakande mat eller en god drink i vår bar. Vår förhoppning är att du ska trivas när du kommer på besök till oss! Om du har frågor angående vår verksamhet eller maten som vi serverar är du välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig gärna.

I vår bar finns drycker för alla och för alla tillfällen. Våra alkoholfria alternativ inkluderar läsk av olika sorter, mineralvatten, alkoholfri öl och cider, kaffe och te med mera. När det kommer till alkoholhaltiga drycker serverar vi öl, cider, bubbel, drinkar samt vin.

Bar Sundsvall

Lunch för dig i Matfors med omnejd

 

 

 

Kontakta oss

Vi hör av oss så snart vi kan

+

 

 

 

t

 

 

Bistro Matfors